FAQ

Algemeen

De trainingen worden gegeven in de exclusieve Refs Army personal training studio te Operetteweg 40, 1323 VA Almere.

Als ik zou moeten benoemen waar mijn kracht ligt als trainer zou dat de persoonsgerichte aanpak zijn. Ieder persoon heeft zijn eigen punten die hij/zij best lastig of juist makkelijk vindt. Als coach vind ik het dan ook van belang om een vertrouwensband op te bouwen zodat ik per individu weet hoe ik zo waardevol mogelijk kan zijn. Daarnaast vind ik het van belang dat de trainingen afwisselend, intensief en doelgericht zijn.

Personal training is bedoeld voor een ieder die een positieve impuls wilt geven aan zijn/haar fitheid. Dit kan zijn met het oog op afvallen, spieropbouw, curves maar ook met een hele specifieke doelstelling zoals het verbeteren van de explosiviteit. Zoals bij een voetballer bijvoorbeeld.

Pakketten

Als lifestyle coach en personal trainer vind ik het van belang dat er met een duurzame aanpak resultaat wordt gerealiseerd. Doordat wij samen van tevoren een realistisch doel op zullen stellen zijn wij in staat om in 12 weken te laten zien wat een doelgerichte aanpak op kan leveren. Op het moment dat dit in een korter tijdsbestek gerealiseerd dient te worden kan het een stuk lastiger zijn om in het trainingsritme en de gezondere manier van leven te groeien waardoor de kans op een terugval ook hoger ligt.

Naast de 1 op 1 trainingen is het ook mogelijk om een duo-trainingspakket aan te schaffen. Wil jij graag samen met jouw partner, vriend/vriendin, familielid of collega gaan sporten? Dan is dit pakket perfect voor jou. Door gezamenlijk te werken aan jullie doel heb je naast je coach altijd iemand extra’s in jouw omgeving waarmee jij jouw trainingen, recepten en natuurlijk de resultaten kunt delen! Heb je zelf nog niemand waarmee je kunt sporten maar sta je hier wel voor open? Vraag dan naar de mogelijkheden.

Iedere klant die een personal training pakket aanschaft krijgt de beschikking over de Iron Will Sports trainings app. Ik zal in deze app de trainingsschema’s voor je inplannen die d.m.v. een instructievideo laten zien hoe de oefening uitgevoerd dient te worden. Daarnaast zul je in deze app jouw op maat gemaakte voedingsadvies ontvangen en zelf dagelijks jouw voedingsinname kunnen tracken d.m.v. het voedingsdagboek.

Resultaten

Dat is volledig afhankelijk van jezelf. Zo zijn er een aantal factoren die bepalen hoeveel je kunt bereiken in een bepaalde termijn. Uiteindelijk ligt het vooral aan hoeveel je ervoor over hebt. Geef jij iedere training alles of wil je liever geleidelijk opbouwen? Houd je je strikt aan het voedingsadvies of snoep je toch nog best vaak? Ben je transparant naar je coach toe of vind je dit best lastig? Dit zijn een aantal factoren die het resultaat zullen bepalen maar met 100% inzet van beide partijen zal het resultaat gegarandeerd komen!

Chat openen
1
Hey! 👋
Zou ik jou ergens mee kunnen helpen? Stuur gerust een WhatsApp bericht.