Over ons

Refs Army is opgezet door Referinio Plet uit Almere. Bij Refs Army kun je diverse sportlessen volgen via gediplomeerde personal trainers. Wij bieden diverse diensten aan zoals kickboksen voor vrouwen, powerbuilding & personal training.
Leon Linger & Latrell Ceeder hebben zich bij Refs aangesloten als professionele personal trainers. Samen zijn wij Refs Army #noweakness💯
Referinio Plet profielfoto

Referinio Plet

Mijn naam is Referinio Plet maar een aantal van jullie zullen mij kennen als Refsabs. Ik ben de trotse eigenaar van de Refs Army personal training studio en inmiddels 6 jaar werkzaam als personal trainer. In deze periode heb ik mooie resultaten mogen behalen bij mijn atleten.

Hierbij kun je denken aan gewichtsverlies, aankomen tot een gezond gewicht maar ook fitter en sterker worden. Ik ben ervan overtuigd dat fysieke verandering begint bij een mentale verandering en daar zal ik je bij ondersteunen. No weakness!

Leon Linger

Leon Linger

Mijn naam is Leon Linger. Mijn passie voor het transformeren van lichamen is begonnen op 16-jarige leeftijd. Het begon met mijn eigen lichaam, waarbij het doel was om meer spiermassa op te bouwen. Inmiddels heb ik meer dan 10 jaar ervaring in de krachtsport. In 2017 heb ik besloten om hier op professioneel gebied mee aan de slag te gaan. Samen met Refs Army gaan we kijken hoe we tot een duurzaam resultaat kunnen komen.

Leon Linger
Latrell Ceeder

Latrell Ceeder

Mijn naam is Latrell Ceeder. Ik kickboks sinds 2012, dit doe ik ook op wedstrijd niveau.
Sinds 2015 geef ik kickboksles. Dit heb ik op verschillende niveaus gedaan met verschillende groepen, jeugd, volwassen, recreanten tot aan wedstrijd niveau. Hierdoor heb ik mezelf kunnen ontwikkelen op verschillende gebieden en kan ik mij aan elke groep/persoon aanpassen, waardoor ik het beste uit iemand kan halen.

Chat openen
1
Hey! 👋
Zou ik jou ergens mee kunnen helpen? Stuur gerust een WhatsApp bericht.