Over Referinio

Referinio Plet

Wie is Referinio Plet?

Mijn naam is Referinio Plet, maar een aantal van jullie zullen mij kennen als Refsabs. Referinio en sport is een combinatie die al sinds ik me kan herinneren samengaat. Op 7-jarige leeftijd ben ik begonnen met voetbal. Als jonge jongen met bakken energie kon ik niet wachten om op het veld te staan en stoom af te blazen. Naarmate de jaren vorderde en ik erachter kwam dat een professionele carrière er helaas niet inzat, begon ik steeds meer geïnteresseerd te raken in fitness door de filmpjes op YouTube van Hannibal For King. Ik wilde gespierd worden!

Ik vergeet nooit meer dat ik door een van mijn kamergenoten voor de eerste keer meegenomen werd naar de sportschool. Ik was 18 jaar, had een magere bouw en ik wist niet wat ik moest verwachten. Het was afzien! Een lege stang was ontzettend zwaar tijdens het bankdrukken en de spierpijn was niet normaal! Maar ik was verkocht. Ik had mijn nieuwe passie gevonden!

Inmiddels train ik al 10 jaar. In de jaren dat ik train heb ik mooie stappen mogen zetten. In de eerste jaren haalde ik de meeste voldoening uit het opbouwen van zoveel mogelijk spiermassa en kracht. Op het moment dat dit goed lukte kreeg ik zulke positieve reacties van de mensen om mij heen. Ik werd gevraagd naar wat ik at, hoe ik trainde en of ze misschien met me mee mochten trainen. Dit vond ik zo leuk om te doen dat ik ben begonnen met de opleiding tot personal trainer.

In 2016 ben ik begonnen met bodybuildingwedstrijden en met succes. De volgende prijzen heb ik binnen mogen slepen met als hoogtepunt een 2e plek op het Nederlands kampioenschap. Gewonnen prijzen: 2de plek JBC 2016, overall winnaar Iron man 2016, 2e plek Nederlands kampioenschap 2018.

Samen aan jouw doelen werken
Chat openen
1
Hey! 👋
Zou ik jou ergens mee kunnen helpen? Stuur gerust een WhatsApp bericht.