Recensies

IWS-Hein

Ik ga moe maar voldaan weer naar huis

Sinds 2017 bij Referinio gaan trainen. Als senior (50+) zorgt hij voor de juiste lichaamshouding bij zowel cardio als krachttraining.
Referinio gaat met je aan de slag, en je wordt elke week sterker en fitter. Dat doet ie op een strenge maar zeer prettige manier.
Je werkt tot aan je limiet maar hij zorgt ervoor dat je er niet overheen gaat. Hij heeft elke keer een andere uitdagende training voor je en ik ga moe maar voldaan weer naar huis.

Goed bezig Reffie!

Hein

IWS-Laquisha

Precies het steuntje in de rug wat ik nodig had

Ik heb het lang alleen geprobeerd, nooit het gewenste resultaat behaald. Na eindelijk de keus te hebben gemaakt om met een personal trainer in zee te gaan werd mijn visie anders. Het begon al bij de intake, er werden goede gerichte vragen gesteld en ik voelde mij gehoord. Wat lust ik wel, wat lust ik niet, hoe ziet mijn dagelijks leven eruit etc. aan alles wordt gedacht en aangepast aan mijn levensstijl. In 12 weken tijd heb ik heel wat ups en downs gehad, maar ik werd altijd op het rechte been gehouden. Regelmatig hadden wij app contact en daar werd ik gecoacht en kon ik terecht als ok het even zwaar had. In de gym werd ik letterlijk gesloopt én wederom werd er op alles gelet. Van uitvoering tot tempo en verder. Hij is streng voor me geweest, precies het steuntje in de rug wat ik nodig had.

Dankjewel Ref, keep up the good work!

Laquisha

IWS-Inge

Ik heb hele mooie resultaten geboekt!

Referinio verstaat zijn vak. Mijn trainingen waren uitdagend en mijn techniek is dankzij zijn aanwijzingen aanzienlijk verbeterd! En… heel belangrijk: ik heb hele mooie resultaten geboekt! Ik kan hem aan iedereen aanbevelen.

Inge

IWS-Danielle

Op een hele slimme manier liet je mij werken naar mijn doel

Referinio, wat ben ik blij dat ik deze stap om jou te kiezen als mijn PT heb genomen. Ik zag het niet meer zitten… Maar jij weet dat alles hé.
Je bent een hele goede, strenge PT, maar niet een die zijn klanten frustreert. Op een hele slimme manier liet je mij werken naar mijn doel. Opgeven is geen optie. Je bent heel zachtaardig, weet hoe je jouw lessen inhoudt geeft en wat belangrijk is… Wat mijn vrouwenlichaam nodig heeft. Je hebt mij getransformeerd. Als ik naar de foto’s kijk geloof ikzelf niet in het toen en het nu…. But my clothes and the reactions of others are telling me that it is nothing but the truth.
Bedankt dat je me weer vertrouwen heb gegeven. Je bent echt een top PT echt waar… Mijn transformatie geeft blijk daarvan.

Danielle

IWS-Queenshayra

Referinio voegt altijd humor aan zijn trainingen toe

Ik wist in het begin niet wat ik kon verwachten van een personal trainer. Ik dacht altijd aan een serieus en streng iemand die je onmogelijke dingen liet doen. Dit gevoel heb ik nooit gehad tijdens ons traject. Ik had nooit het gevoel dat ik werd gedrild. Elke training was heel leuk en vol uitdagingen. Dingen waarvan ik nooit had gedacht dat ik ze kon. Referinio is duidelijk en concreet in zijn uitleg en staat altijd klaar om te helpen en mee te denken. Hij is professioneel, geduldig en voegt altijd humor aan zijn trainingen toe. Kortom hoe een personal trainer zou moeten zijn!

Queenshayra

IWS-desiree-kleur

Erg fijne en gemotiveerde personal trainer

Dit is de eerste keer dat ik voor een personal trainer ben gegaan. Wat ik vooral heel fijn vind is dat elke les leuk en weer anders is. Je bent enthousiast en dat werkt aanstekelijk.

Het motiveert heel erg om door iemand gecoacht te worden die weet hoe het moet.

Wat ik ook heel erg waardeer is dat jij ook bijleert. Je neemt je vak heel serieus en straalt dit ook uit. Daarnaast help je me om de oefeningen zo goed mogelijk uit te voeren. Ook andere tips over bijvoorbeeld voeding helpen mij.

Bedankt voor je afwisselende en leuke trainingen!

Desiree

IWS-shanti-kleur

Referinio is een topper!

Geduld is een zeer belangrijke kwaliteit binnen jouw vakgebied en dit beheers jij volledig. Je bent ruimdenkend en toont empathie waar nodig. Daarnaast kun je streng zijn maar vooral rechtvaardig. Je past de training zo mooi aan op het kunnen van de klant. Dit geeft weer dat jij gigantisch veel kennis en ervaring hebt. Petje af!

60 minuten trainen vliegt voorbij. Vooral als de intensiviteit van een training niet op 100% is. Omdat de tijd zo snel gaat is er weinig ruimte om punten/vragen onder de aandacht te brengen want ieder wilt natuurlijk alles uit een training halen en niet veel kletsen. Ik betrap mezelf erop dat ik jou na een training vaker een appje stuur met vragen. Ik waardeer jou als coach, je oprechtheid en eerlijkheid. Zoals ik al eerder heb aangeven heb ik eerder 2 coaches gehad waar ik ontevreden mee was en veel geld heb verloren. Uiteraard baal ik daar nog steeds van maar ik kijk vooral nu vooruit en ik heb er vertrouwen in.

Ga vooral zo door… Je bent een TOPPER!

Shanti

IWS-sigourney-kleur

Erg professioneel en communicatief erg vaardig

Positief is vooral dat je je er als trainer van bewust bent dat mensen fysiek en geestelijk meer aankunnen dan dat ze zelf denken. Je pusht ze (mij) dan ook naar hun eigen grenzen. Dat is vooral te merken tijdens de trainingen. Daar de meeste trainers een opbouw hebben, heb jij dat niet dus daar onderscheid jij je in. Het gevolg daarvan is: groeiende zelfverzekerdheid en groeiende bewustzijn van het eigen kunnen bij je cliënten (bij mij). Je bent in mijn optiek erg professioneel en communicatief erg vaardig, je bent erg concreet in de dingen die je zegt, bedoelt en uitlegt tijdens de trainingen.

Je trainingen zijn afwisselend, dat zorgt ervoor dat ze uitdagend blijven.

Ik ben echt super tevreden met je trainingen! Ik heb de juiste trainer gekozen.

Sigourney

Chat openen
1
Hey! 👋
Zou ik jou ergens mee kunnen helpen? Stuur gerust een WhatsApp bericht.